Aanmelden

 

 

Aanmelden

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor onze dagopvang of buitenschoolse opvang? U kunt dit digitaal doen door middel van ons digitale inschrijfformulier dagopvang en buitenschoolse opvang.

Inschrijven voor het peuterprogramma kan via een aparte inschrijfpagina peuterprogramma

Zodra het formulier bij ons binnen is, wordt dit in behandeling genomen door onze collega's van de afdeling Planning & Plaatsing. Als plaatsing op de gewenste dag(en) en de gewenste vestiging mogelijk is, krijgt u per mail een plaatsingsovereenkomst toegestuurd, deze kunt u vervolgens digitaal ondertekenen en terugsturen.  Indien de door u gewenste plaatsing niet (volledig) mogelijk is neemt een van onze medewerkers contact met u op.

Rondleiding en/of gesprek?
Wilt u liever eerst een vrijblijvende rondleiding? Of een kostenberekening en/of informatief gesprek? Dat kan natuurlijk! Onze collega's van Planning & Plaatsing staan u graag te woord. U kunt ze bereiken via 0497 - 51 78 14 en p-p@nummereen.com.

Intakegesprek
In de maand voorafgaand aan de daadwerkelijke startdatum neemt een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind(eren) telefonisch contact op met u. U en uw kind(eren) worden vervolgens uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op de groep. Tijdens het gesprek krijgt u informatie over de gang van zaken op de groep en kunt u de eventuele bijzonderheden van uw kind(eren) bespreken. Aan het eind van het intakegesprek wordt er een afspraak gemaakt voor een a twee kosteloze proefdagdelen.

Wijziging doorgeven?
Heeft u al een overeenkomst bij ons maar wilt u daarin graag wat wijzigen? Dat kan via het mutatieformulier.


         

Sitemap

Volg ons