De kosten

 

 

Netto kosten berekenen

 

 

De kosten

Wat kost kinderopvang nou eigenlijk? Dat is geen onbelangrijke vraag!

Wanneer u en uw toeslagpartner beiden werken of studeren en u maakt gebruik van geregisteerde opvang, dan komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming vanuit de overheid. Dat is de zogeheten kinderopvangtoeslag. Meer informatie over kinderopvangtoeslag vindt u op www.toeslagen.nl. De hoogte van de tegemoetkoming vanuit de overheid is afhankelijk van de hoogte van uw gezinsinkomen en het aantal uren opvang dat u afneemt. Wanneer u of uw toeslagpartner werkloos wordt, hanteert de belangdienst een overgangsregeling ten aanzien van de kinderopvangtoeslag. Het recht op deze toeslag komt dus niet per direct te vervallen.

Een overzicht van de mogelijke pakketten en bijbehorende bruto uurtarieven vindt u hier:

Proefberekening
Door middel van onze rekentool kunt u in enkele minuten berekenen wat voor uw specifieke situatie de netto maandkosten zijn. Liever een proefberekening door ons laten maken? Dat kan ook. Neem gerust contact op via 0497 - 51 78 14 of info@nummereen.com.


PEUTERPROGRAMMA
De kosten van het peuterprogramma zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de gemeente waarin het peuterprogramma wordt aangeboden. U vindt een overzicht van de kosten op de betreffende webpagina per gemeente.

Sitemap

Volg ons