Dagopvang Compact

Veelgestelde vragen

Dagopvang Compact

Dagopvang Compact  is er voor kinderen in de leeftijd van acht weken tot vier jaar. Het is de compacte variant op dagopvang Compleet. Vanaf vier jaar kunnen kinderen gebruikmaken van de buitenschoolse opvang: de Clup. We bieden dagopvang Compact op dit moment op twee locaties in ons werkgebied aan; op de Pius X straat in Bladel en op de Dalemsedijk in Eersel.  

Wat is dagopvang Compact
De naam zegt het al; dagopvang Compact is een compacte vorm van opvang. Kwalitatief hetzelfde als dagopvang Compleet maar met minder mogelijkheden en beperkte openingstijden. Daarom kent dagopvang Compact een lager uurtarief dan dagopvang Compleet.

Groeps- en dagindeling
Binnen dagopvang Compact hebben we groepen met een verticale indeling. Ofwel, met kinderen van nul tot vier jaar. Kinderen in de peuterleeftijd krijgen bij ons voorschoolse educatie (VVE). Omdat we het belangrijk vinden dat er rust is op de groep, hebben we elke dag zowel in de ochtend als in de middag twee uur ongestoorde groepstijd. Tijdens deze momenten vinden onder andere de activiteiten met betrekking tot voorschoolse educatie plaats.

Openingstijden
Dagopvang Compact is 48 weken per jaar geopend met uitzondering van de feestdagen conform de cao Kinderopvang. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn de groepen van dagopvang Compact open van 8.30 tot 17.00 uur. Op woensdag en vrijdag zijn de groepen van dagopvang Compact open van 8.30 uur  tot 12.45 uur.

Sitemap

Volg ons