Bij u Thuis: voor de ouder

Bij u Thuis: voor de ouder

Bij u Thuis is ideaal voor ouders die graag gebruikmaken van professionele kinderopvang maar tegelijkertijd ook de rust en vertrouwdheid van de eigen thuisomgeving willen voor hun kinderen. Misschien moet u op sommige dagen vroeg de deur uit en wilt u uw kinderen niet zo vroeg al wakker maken? Of sporten uw kinderen doordeweek en is het prettig als zij al op tijd eten en door de nanny naar de sportclub gebracht worden? Dan biedt Bij u Thuis een passende oplossing.

De nanny
De nanny's van Bij u Thuis zijn ervaren professionals. Op basis van uw wensen zoeken we een nanny die past bij uw gezin; maatwerk dus! Alle nanny's zijn door ons gescreend. Ze zijn stuk voor stuk kundig, betrokken en zorgzaam. Onze nanny's hebben minstens twee jaar ervaring in de kinderopvang.

De zorg voor de kinderen heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. Maar daarnaast verricht de nanny desgewenst ook licht huishoudelijk werk. Zoals koken, de vaatwasser leegruimen en een wasje aanzetten. Zo draait het huishouden gewoon door terwijl u aan het werk bent.

Dienstverband
'Uw' nanny komt bij u in dienst. Dat betekent dat u de werkgever bent. Lees hier meer over de rol van Nummereen.  

Verzorgingsgebied
We bieden Bij u Thuis aan in een straal van zo'n 30 km rond de kern van de regio waar onze locaties gevestigd zijn. Weten of uw woonplaats hier ook toebehoort? Neem gerust contact op!

Sitemap

Volg ons