Last Minute Vakantieclup

Last Minute Vakantieclup
Aanmelden

Last Minute Vakantieclup

Iedere zomervakantie hebben we de Last Minute Vakantieclup. Ideaal voor ouders die worstelen met het rondmaken van het opvangschema voor die lange zomervakantie. Want de kinderen hebben weliswaar lekker zes weken vrij, maar dat geldt niet voor de meeste ouders. De Last Minute Vakantieclup geeft u de mogelijkheid tijdens de zomervakantie incidentele professionele opvang te regelen voor uw kind. Zodat u met een gerust hart aan het werk kunt en kinderen een leuke vakantiedag beleven bij ons op de bso!

Last Minute Vakantieclup
De Last Minute Vakantieclup is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor kinderen die tijdens schoolweken misschien al bij ons naar de bso gaan maar juist ook voor kinderen die normaliter geen gebruikmaken van onze opvang. Tijdens de vakantie hebben we elke dag een uitdagend activiteitenprogramma. Zo is een dag spelen op de (Last Minute) Vakantieclup superleuk!

Laagdrempelig en zonder verdere verplichtingen
Er zit geen minimale afname aan de Last Minute Vakantieclup. Ook als u behoefte heeft aan één dag opvang kan uw kind bij ons terecht. Na afloop zit u nergens aan vast.

Kosten
De Last Minute Vakantieclup geeft recht op kinderopvangtoeslag mits u aan de voorwaarden van Belastingdienst voldoet. Daarmee zijn de netto kosten inkomensafhankelijk. In dit overzicht vindt u enkele voorbeeldberekeningen op basis van verschillende inkomensgroepen. In geval van twee kinderen en met een bruto verzamelinkomen van zo'n € 50.000,- heeft u al voor ca. € 50,- een volledige dag vakantieopvang.

Voor de goede orde hebben we alle informatie ten aanzien van de Last Minute Vakantieclup op een rijtje gezet.

Aanmelden voor de Last Minute Vakantieclup kan hier.

 

Sitemap

Volg ons