Vacatures

Vacatures

Pedagogisch medewerkers
We zoeken enthousiaste en creatieve pedagogisch medewerkers. Je stimuleert kinderen (0-13 jaar) in hun ontwikkeling en zorgt ervoor dat ze een fijne, uitdagende dag hebben in een veilige en gezellige omgeving. Vanzelfsprekend heb je hart voor kinderen en vind je hun welbevinden, plezier en ontwikkeling het allerbelangrijkste in je werk!

- Beschik je over een relevant mbo-diploma (bijvoorbeeld SPW 3)?
- Kun je zelfstandig werken en heb je een flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden?
- Beschik je over een rijbewijs en eigen auto en ben je minimaal beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Je krijgt een jaarcontract met vaste uren op jaarbasis en maakt in eerste instantie deel uit van onze flexpool waarmee je op verschillende locaties en groepen kunt worden ingezet. Op termijn behoren vaste uren per week tot de mogelijkheden. Naast een passend salaris kun je gebruikmaken van ons fitprogramma wat onder andere inhoudt dat je gratis onbeperkt kunt sporten én ontvang je korting op de opvang voor je eventuele eigen kinderen.

Heb je hierin wel interesse? Stuur je cv met een korte motivatie naar Willeke Kerbusch: w.kerbusch@nummereen.com. Ook voor vragen kun je hier terecht.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Overblijfkrachten
Vindt u het leuk om minstens eens per week te helpen bij het overblijven op een van onze overblijfscholen (zie voor een overzicht www.tsodekempen.com)? U ontvangt hiervoor een vergoeding. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@tsodekempen.nl
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nanny's
Voor onze dienst Bij u Thuis zijn wij altijd op zoek naar de allerbeste nanny's! Lees er hier meer over.

Sitemap

Volg ons