Werken & leren

Werken & leren

Nummereen Kinderopvang is een organisatie met vestigingen in de gemeenten Eersel, Bergeijk, Bladel, Reusel-De Mierden en Veldhoven. Circa 240 medewerkers zetten zich in voor de kwaliteit binnen onze dagopvang en buitenschoolse opvang. Nummereen biedt je als medewerker een boeiende werkplek waar je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je met persoonlijke aandacht, vertrouwen en humor wordt gestimuleerd om het beste van jezelf te laten zien. Immers jouw goede zorg voor de kinderen bepaalt onze kwaliteit van dienstverlening! Als voor jou het kind ook op de eerste plaats komt, maken wij graag kennis met je.

Interesse om bij Nummereen Kinderopvang te werken?
We vertellen je graag wat wij als werkgever zoal te bieden hebben. In ieder geval kun je rekenen op een prettige en informele werksfeer waarin creativiteit en eigen initiatief worden gewaardeerd.

Voor algemene vragen kun je contact opnemen met onze collega's van Personeel & Organisatie, telefoon: 0497- 38 26 57 of een e-mail sturen naar personeelszaken@nummereen.com.  

Sitemap

Volg ons