Proef Nummereen

 

Deel dit bericht:

 

Proef Nummereen

Donderdag 15 juni 2017

Op woensdag 5 juli a.s. organiseren we voor (aanstaande) pedagogisch professionals een vrijblijvende kennismakingsavond genaamd ‘Proef Nummereen’.

Nummereen Kinderopvang is altijd op zoek naar pedagogische toppers. Pedagogisch medewerkers en nanny’s die niet alleen hart voor kinderen hebben maar ook oog voor hun ontwikkeling. Werken bij Nummereen betekent werken bij een ervaren en professionele organisatie. En met als missie ‘met plezier samen groeien’  is er niet alleen aandacht voor de ontwikkeling van kinderen maar ook voor die van medewerkers.

Tijdens de avond kunnen pedagogisch professionals speeddaten met onze HR-adviseurs, een praatje maken met medewerkers, een korte presentatie over de werkwijze en het beleid van Nummereen bijwonen en genieten van een lekkere smoothie als kennismaking met het fitprogramma dat we onze medewerkers bieden.  Alle aanwezigen maken kans op een dinerbon. Om zo ook nog eens ergens te kunnen gaan proeven!

‘Proef Nummereen’ vindt plaats op 5 juli a.s. van 19.00 tot 20.30 u aan de Dalemsedijk 5 in Eersel. Aanmelden is niet nodig.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Sitemap

Volg ons